30 gode sms-tjenester

Her finner du en liste over noen norske tilbydere av diverse SMS-tjenester. Tips? Send en mail!

Diverse

Dagbladets portal start.no tilbyr gratis logoer til Nokia-telefoner hvis du melder deg inn! Et stort utvalg logoer, samt mulighet for å tegne din egen. Anbefales!
Godt utvalg av logoer, ringetoner og annet for et ungt publikum. Dette gjelder jo omtrent alle sms-leverandørene, men Jippii utmerker seg med oversiktlige og raske sider. Tilbyr også mobilabonnement med gunstige vilkår.
SOL har både gratis logoer og ringetoner. Og du kan sende gratis SMS, selvsagt! Selv om kvaliteten på logoene og ringetonene ikke kan måle seg med det beste, bør du ta en titt. Spesielt på muligheten for å sende gratis SMS - den er raskere enn de du finner på de fleste undernevnte leverandørers sider.
Jenteportalens linkeseksjon over mobiltilbud. Linker også til noen små underleverandører som bruker teknologi fra leverandørene på denne siden. Også linker til sider med instruksjoner for manuell inntasting av ringetoner ol. Ta en titt for enda flere tjenester!
logoer.no, har som navnet sier logoer. Samt de vanlige andre klisjéene, som namelogo, ringetoner og logoer. Tidlig ute med ringetoner også for Motorola. Ikke spesielt vakre sider, nei...
Ringetoner, logoer, bildebeskjeder og noen dårlige vitser...
Hos PJATT.com kan du lage dine egne SMS-tjenester og tjene penger på dem! Orginalt! Du får selvfølgelig også tilgang til andres tjenester ved å ta en titt på sidene deres.
yourmobile er amerikansk, men klarer helt fint å sende gratis ringetoner til både NetCom og Telenor. Bra!
Guide over noen SMS-tjenester, samt gratis sending av SMS.
Har ikke vært innom her så mye, men ser ut til at de har det vanlige utvalget av ringetoner etc. En kan lett søke gjennom databasen - karakter på alle ringetoner.
De vanlige sms-tjenestene og ringetonene/logoene. Ganske omfattende sider med en hel del annet matriale, som kjendisnyheter og morsomme filvedlegg.
Logoer og ringetoner. Litt amatørmessige sider.
Stort utvalg av logoer, ringetoner, bildebeskjeder og annet snacks tilpasset ungdommen. Medlemstjeneste med noen fordeler, som én gratis ringetone i måneden. Tilbyr også noen andre sms-automatiseringstjenester rettet mot næringslivet, dette gjelder også flere av de andre nevnt nedenfor. Har et "hipt" navigeringssystem som dessverre går for mye ut over brukervennligheten.
Barslige/fjortis- logoer, ringetoner og humor.
Feed.no ligner litt på beep.no. Har et stort utvalg ringetoner, logoer og andre diverse tjenester rettet mot ungdom. Samarbeider med hitradiostasjonen NRJ. Egne medlemssider.
Godt utvalt av ringetoner og logoer. Simple sider.
Gratis sms, samt en del logoer og ringetoner.
En del underholdning og slikt. Ringetoner og logoer - men sidene holder ikke mål.
Stort utvalg av ringetoner og logoer, som alltid...

Mobilselskaper

Informasjonstjeneste fra Telenor Mobil, som sender ut tekstmeldinger til GSM-telefon eller personsøker, med for eksempel aksjekurser, værmeldinger eller nyheter.
Mobyson er en leverandør med fokus mot et ungt brukermiljø.
Mysport tilbyr noen mobiltjenester til sine abonnenter.
NetCom MobMania. Diverse tjenester fra NetCom.
NetCom har også en type tjeneste ved navn GSMInfo.
OYO - "On Your Own". Telenors satsing mot et ungt og profft publikum
Sense har fått igang noen tjenester for sine abonnenter.

Media

Internettportal med teamsider om SMS.
Ferskt mobilstoff.
Leveres av hegnar.no. Selvfølgelig da med målgruppen buisness!
ITAvisens temasider om SMS. Har mange ferske nyheter og gode linker.
TV2 er alltid på pletten med ny teknologi. En god del linker og andre mobile tjenester.
Nettavisen har noen tjenester som angår nyheter på mobilen. Ringetonene og logoene er som alltid med på pakka.